Blog institucional del Departament d’Educació

M’assabento avui, a finals de gener, de l’existència del Blog institucional del Departament d’Educació de la Gencat, creat, sembla ser, el dia 1 de desembre de 2009.

Blog  Educació_cat
Bloc institucional del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, en el qual hi podeu trobar informació i recursos sobre la política del Departament.

Sembla que fins i tot contesten! No se sap ben bé qui ho fa, però els comentaris al post
Desenvolupar la LEC amb el màxim consens de la professió sembla que els contesta el propi autor de l’article, en Camil Fortuny Director General de Recursos del Sistema Educatiu.

És de gent ben nascuda felicitar les bones inciatives malgrat que arribin tard i sembli que més que per fer democràcia de veritat aquest blog l’hagin creat per esmorteir el ressò dels insults que plouen des de fa temps sobre els màxims responsables d’un Departament amb merescuda fama d’autàrtic i poc democràtic.

Com que més val tard que mai, un blog que permet a tots els implicats en educació dir la seva  és una bona notícia, i així ho volem manifestar.

Tres cosetes que penjaré ara mateix al blog esmentat :

1. Felicitar al webmestre del blog perquè ha tingut el detall molt important (i que diu molt al seu favor) d’incloure la paraula blog al núvol d’etiquetes.
Aneu per bon camí. Endavant!

2. A hores d’ara (18h20 del 27.01.2010) , crec que caldria  activar l’opció de visualitzar l’arxiu dels posts, de manera que es pugui accedir fàcilment als posts ja publicats fins ara, ni que només siguin tres!
Ara només  es veuen fent anar l’ascensor. Petit detall que es deu poder millorar molt fàcilment, oi?

3. Per anar bé, caldria  que especifiquessiu qui contesta els comentaris dels diferents posts: Noms i cognoms, i llum i taquígrafs,  ara i sempre. Amén.

Anuncis