El Llibreter convoca el “Premi Exhaurim-lo! 2010”

El Llibreter, blogaire catosfèric que no necessita presentació, ha tingut un somni. I ens l’explica -al seu blog- així:

Els esdeveniments han succeït per aquest ordre: primer va ser la idea, després vaig triar el llibre i finalment he redactat les bases. De manera que:

1. Un amic em va animar, fa molt de temps, a fer una crida a exhaurir un llibre. Com que sóc conscient de la indiferència que generaria, l’he descartada un munt de vegades. Però sempre torna per fer-me la guitza, de manera que he decidit conjurar-la ara que gaudeixo de la irresponsabilitat acumulada després de més de cinc anys de blog i he creat ara mateix el premi literari més insignificant de Catalunya: elPremi Exhaurim-lo!

2. En un rampell intuïtiu proclamo que l’obra guanyadora del Premi Exhaurim-lo! 2010 és  Males companyies, de Marc Cerdó

3. Les bases:
a. Participaran al Premi Exhaurim-lo! tots els llibres comentats en aquest blog entre l’1 de gener i el 12 d’abril.

b. Es tindrà en compte que, per raons òbvies, el tiratge no sigui gaire alt.

c. Serà indispensable que hagi estat recomanat a la llibreria i que hagi estat la causa d’almenys dos agraïments per part de lectors omnívors.

d. Serà indispensable també que hagi gaudit de lacomplicitat d’altres col·legues.

e. La decisió del jurat unipersonal serà intuïtiva i inapel·lable.

f. Les bases del premi podran canviar en futures edicions, si és que mai es torna convocar.

g. El llibre guanyador serà anunciat al blog el dia 13 d’abril.( Ara ja ho sabem: l’obra guanyadora del Premi Exhaurim-lo! 2010 és  Males companyies, de Marc Cerdó)

h. El premi consisteix en una crida local però universal a comprar-lo massivament i exhaurir-lo abans de i durant la Diada de Sant Jordi.

Ens afegim a la teva iniciativa i tal com et deia en el meu comentari, i – en la mesura de les nostres possibilitats- mirarem de contribuir a fer  realitat  la teva creativa i literària  idea.

D’entrada ho pengem aquí, però com que per aquí passen només uns pocs “happy few”, haurem de recórrer a la notra BaseDades de xarxa social que és força més extensa. Envio mels, piulets i  feisbucs  urbi et orbi...

Segonament em comprometo a enviar còpies del  post a uns quants mitjans de comunicació: el primer de tots Vilaweb i al Vicent Partal ,  que  a hores d’ara ja ho deu saber i se’n farà altaveu segur, seguríssim. I a unes quantes cadenes de televisió petites i grans. Mai no se sap on hi ha terra adobada on hi pot créixer la llavor.

I anirem afegint les idees i propostes que se’ns acudeixin pel camí.

Bona sort i endavant. No dubto que el teu premi serà un èxit total. Al Marc Cerdó li tocarà fer-te un petó i una abraçada, com a mínim !  (El pernilet és a compartir, eh?  ;o))))) !!!!!

Ben lletraferidament i amistosa

Sani

________________________________

2 pensaments sobre “El Llibreter convoca el “Premi Exhaurim-lo! 2010”

  1. No saps la il·lusió i l’alegria que m’ha fet veure aquest apunt dedicat al Premi Exhaurim-lo! No crec que sigui notícia, però si hi ha pernil no dubtis que te’n portaràs la major part. Ho juro sobre el Tirant!

    Salutacions cordials

  2. El plaer és meu!
    M’agradaria que entre tots aconseguíssim que fessis realitat el desig d’exhaurir l’edició de Males companyies
    Sé segur que tens molts admiradors fidels de la teva tasca blogaire i que tindràs suports arreu del país i UK enllà ;o)..
    Prou que es veurà… ben aviat
    Endavant!

Els comentaris estan tancats.