La immigració a les escoles. Llibre de Blanca Deusdad

La festa de celebració del 40è aniversari de  l’IES Manuel de Cabanyes de Vilanova ens va donar moltes satisfaccions.  Una de les més importants va ser la de retrobar a tota una sèrie d’amistats a qui no veia des de feia molt de temps.

Blanca Deusdat em va donar les dades d’un dels seus llibres,  Immigració a les escoles que va obtenir el 12è Premi Batec a la recerca i innovació educatives.

Per la seva temàtica i la seva actualitat és un llibre que mereix ser recordat ara que s’acosta Sant Jordi 2010, moment de fer una càrrega de llibres per a unes quantes setmanes o uns quants mesos.

Em vaig oferir a fer d’altaveu d’aquest treball important sobre la immigració i és per això que ho incloc en aquest blog i ho envio per correu a amics i coneguts per fer-ne la màxima difusió possible, amb l’esperança que el llibre arribi  a les mans de moltes persones.

Acollirem aquí de bon grat els comentaris que volgueu fer sobre l’obra o sobre qualsevol aspecte referent al tema de la immigració a casa nostra.
A tothom, bona lectura.

A tu Blanca, bona sort, i que segueixis treballant amb tant d’encert.

______________________________

Enllaços

Blanca Deusdad Ayala, Ph D

Universitat Rovira i Virgili. Campus de les Terres de l’Ebre

Departament de Gestió d’Empreses

Edifici Nou Betània. Camí de Betània, 5  43500-Tortosa

http://www.ub.es/multigen/multigen/deus.htm

http://www.bu.edu/uni/iass/members/deusdad.html
***********************

Anuncis