Apocalisi econòmica, ara?

M’ha estat impossible d’enviar el meu comentari al Programa Singulars, en relació amb el programa emès ahir dilluns: Dues visions de la crisi.  Malgrat ser un usuari registrat, per alguna raó que desconec, la funció robòtica no ha admès el meu comentari. No he rebut explicació. Ho he provat unes quatre vegades introduint el nom d’usuari i el número verificador,  he obtingut  invariablement  un “Torna a intentar-ho més tard”.

El que volia deixar dit allà, he decidit dir-ho aquí.

Al senyor Jaume Barberà i al seu equip.

Benvolguts,
Felicitats pel programa. Només dues objecccions.
La primera, la CENSURA:
Hem de dir clar i català a la senyora Terribes que posar aquest programa a l’hora a la que es programa equival a un tipus subtil i maquiavèlic de censura i per tant, indecent. És una situació contra la qual cal lluitar amb la màxima força i convenciment.

La SEGONA. La necessitat de procedir a una redifusió del programa.
L’Abast de la crisi, tal com la formulen els dos experts en aquest programa de Singulars, mereix una segona anàlisi i una segona difusió.
Imagino que ja per als molt experts en economia, finances i politica, tot el que allà es va dir no era d’allò més fàcil i entenedor, però cal imaginar que per al senyor Josep i per a la senyora Montserrat, per al català “mig” li resultava força o molt difícil seguir unes idees i argumentacions a les que ,a sobre, es demanava, concisió, rapidesa, i se’ls concedia poc temps per aprofundir en l’explicació al ciutadà no expert.
Convidreu amb mi que, CALDRIA, com a mínim, donar al programa un nou alè amb una anàlisi de les “idees” més interssants, a càmara lenta, explicada des de diversos angles i per d’altres experts, i amb dret, com en el futbol, a veure el programa sencer una altra vegada.

Senyor Barberà. Sigui encara més creatiu i faci una cosa que no s’ha fet mai encara i que el convertirà a vostè en un periodista que fa història: Torni sisplau a projectar el programa, convidant als mateixos dos convidats, i a més, a dos més encara, o a algun polñitic competent.
Tornin a analitzar el programa d’ahir com si fos un partit de futbol. Facin unes anàlisis entenedores de tot el que es va dir per a la ciutadania catalana que hi té dret.
Segueixin buscant noves ides i noves mesures de com encarar la crisi.

Com diu el comentarista #11 i com pensaria tothom amb una mica de seny… caldria posar SINGULARS, ÀGORA, L’HORA DEL LECTOR, SENSE FICCIÓ i d’altres programes seriosos a TV3 i en hores de màxima audiència.
Qui ho reclama cridant és justament l’abast i la profunditat de la crisi.
Que la crisi econòmica no s’acompanyi, a sobre, de misèria mental provocada per opi desinformatiu i paradisos artificials fets només de futbol i tonteria per mantenir-nos adormits.

Faci el que apunten aquest experts que cal fer. Avançant-se al futur, facin una televisió de més qualitat encara, que posi de manifest que el país viu en un context d’enganyifa i d’ignorància de la realitat, envoltats com estem per la falsetat i la corrupció, i que per això també, és impossible sortir de la crisi, perquè davant de l’apocalipsi econòmica ens menteixen i/o ens amaguen les veritats.

Sani Girona
Baudelairianismes

******************

Enllaços

Anuncis