Idees contra la crisi: Educación vs crisis (Videoclip a YouTube)

Trobo al blog Deseducativos un post que convida a visionar un videoclip que forma part d’una sèrie de cinc,  signat per un  HartodePPSOE

Les propostes van precedides per una crítica enfurismada per part dels funcionaris, que se senten menystinguts i menyspreats.

S’està covant un odi a la classe política que no acabarà massa malament perquè en aquest país, a diferència dels Estats Units, no hi ha llicència d’armes i no és constitucional portar-ne a sobre.

I és que la classe política apareix en aquest temps de crisi com una classe globalment malbaratadora de cabals públics. És a dir a un pas de la corrupció institucionalitzada. Els endeutaments desmesurats de tants i tants municipis es veuen ara com una corrupció maquillada i/o com una estratègia per tal d’assegurar-se els vots a les properes eleccions.

Tothom coïncideix a demanar que el Govern havia d’haver començar la reforma i les accions d’estalvi pel propi govern, les administracions autonòmiques i finalment  els municipis.

El PP ha demostrat ser un partit inapte per al govern perquè no ha aportat cap proposta concreta alternativa a  la inacció i manca d’iniciativa del Govern. I a sobre, ser el partit al voltant del qual es couen algunes de les més flagrants corrupcions, arreu de l’estat: País Valencià, Balears, comunitat de Madrid. Per reblar el clau, actuar contra els governs de democràtics de Veneçuela i de Bolívia mostra la seva vertadera estofa ètica.

Un panorama força desolador que, malhauradament, sembla que encara pot empitjorar.

______________________________

Anuncis