Postcomentari al Blog El Murgadas. Post: “Sindicats de guàrdia?”

Blog El Murgadas
Post original :  Si em punxen…
Data :8 octubre 2010 21:25
Autor:  Francesc Murgadas i Bardí

Avui, per una casualitat, he passat per una escala d’un edifici en el que hi havia una oficina -per cert, cedida pel municipi- de CCOO. A la parta, un cartell fet amb impressora de colors que explicava que “el sindicat no atendria als afiliats els dies 11 i 12 per causa de la festivitat del Pilar”. Curiós, no?  (+++)


**********


Post comentari del Sani
10 octubre 2010 a les 00:53

Ai, ai, ai… Ja saps que les preguntes retòriques equivalen a una acusació.
I no em diguis que la teva no és una pregunta retòrica! No em diràs que esperes resposta del Senyor F. Toxo o dels senyor C. Méndez!

Justament per això em permeto suggerir-te que vagis afinant retòrica i estratègia, i la propera vegada facis allò que t’ha faltat fer aquí, que és adreçar la carta, queixa i acusació al cap o als caps que tenen a les seves mans la capacitat de canviar les coses o són responsables que segueixin tan malament com estaven…

La màxima del Sani és: no t’adrecis a ningú per sota del cap! Excepte potser només en els pocs casos en què qui remena les cireres és el secretari o la secretària, el conserge o la conserge que poden canviar l’ordre d’una llista o de l’ordre de tramitació d’un dossier determinat.

Com diu un anunci publicitari… Compte amb el que demanes!… Podria resultatr que es necessitessin uns quants milers més d’alliberats sindicals per província per cobrir els torns de guàrdia!

Oi que no és exactament això el que tu proposes?
Doncs afina també en la proposta i concreta-la al màxim, perquè qualsevol bona idea degudament manipulada es pot tombar i pervertir.

Salut

Bé, també serviria que proposéssim solucions nosaltres, però la és veritat que això
els toca a ells.  I estarà bé llegir com algú aporta idees vàlides sobre com millorar
el servei que  els sindicats ofereixen als seus afiliats.

________________

Anuncis