Postcomentari. Vots en blanc? NO !

Comentari al Facebook de Nacho Corredor

El futuro no está escrito

per Nacho Corredor el dissabte, 20 / novembre / 2010 a les 21:12

Dicen que el día 28, CIU ganará (una vez más) las elecciones, que el PSC tendrá el peor resultado de su historia (las frustraciones generadas entre quienes confiamos en ellos tendrán consecuencias –no hay mejor momento para reinventarse que en momentos de crisis, ¡suerte!-), que el partido de Joan Laporta, probablemente, consiga entrar en el Parlament (un Grupo Mixto formado por Ciutadans y ellos puede ser tan divertido como generador de crispación) y poco más. El PP y ERC se juegan el tercer puesto (los primeros, en cualquier caso, en caso de conseguirlo lo harán a costa de asegurarse, una vez más, que el 84% de los catalanes digan que nunca les votarían) y el resto de partidos extraparlamentarios no tienen posibilidades de tener un escaño.
(Post sencer +++)

Intervenció del Sani

Malhauradament tot està força escrit, Nacho i Dolors…
A ICV potser caldrà que feu algun curset de màrqueting i de creativitat. O que us dediqueu al voluntariat. No cal que et despullis per fer campanyes, no em refereixo a això, però no té perdó i en canvi sí molt de càstig que en quatre anys que ha tingut el Tripartit, ni com a blog ni de manera individual, cap dels tres partits no hagi sabut ni explicar ni publicitar com calia tot el molt i bo que s’ha fet.
I ¿qui ha de començar a donar exemple de democràcia pel que fa al tema de les llistes… Que potser espereu que ho facin i el PSC o el PP? No hauríeu de començar vosaltres donant exemple ? On collons és la creativitat de l’esquerra?
Perquè no n’heu sabut gaire ni prou s’han podrit els lilas…I ara us tocarà plorar amargament la desgràcia sota un cartell de prohibit circular a més de 80 per hora… fins que els treguin!
Està tot escrit fins i tot que CiU pactarà amb la Púrria Podrida per poder governar…i en tindrem per unes quates legislatures…
Tot el que s’han insultat i teatralitzat ho ofegaran amb cava de Sant Sadurní mentre es foten dels pobres desgraciats que s’han cregut els eslògans d’una campanya que sí que és de categoria i seductora.

Sí, sí, si vols en parlem el 28 de desembre, quan ja s’hagi format un nou govern…

Com a mínim CiU,  en un spot de la seva campanya, apel·la a la unitat del país i del vot per evitar les divisions que ens afebleixen. Es pot ser mal parit però intel·ligent. L’únic que està prohibit és ser imbècil i/o patètic. S’ha de reconèixer que a nivell de campanya han guanyat per golejada. I com que m’agrada la creativitat i em sedueix la intel·ligència, els en felicito.
Ni les campanyes d’ICV ni la d’ERC no valen gran cosa… I no parlo de mitjans, sinó de concepte. Són o semblen campanyes d’uns que se saben perdedors. Més penós, tu meurs … Ho sento però ho veig així. I mira que em sap greu !

Nacho, ja et vaig explicar una vegada de manera força entenedorament que això del vot en blanc sobre el que insisteixes és per a pel·lícules de ciència ficció o novel·les de Saramago. Però aquí estem a Catalunya, a tocar el 2011.
El que cal és un canvi, sí, i gros… Cal que alguna cosa canviï perquè TOT pugui canviar de veritat.  Al PSC toca i tocarà conformar un grup propi i no ser una excrecència del PSOE d’Alfonso Guerra. I tot sembla que no li interessa enfrontar-se amb el poder de Madrid. Llàstima.
Cal un canvi que enforteixi Catalunya davant una resta d’Espanya que ens menysprea i puteja mentre mossega la mamella. L’Honorable José Montilla , que admiro i respecto,  sap que això no ho pot fer ell havent tallat els ponts amb els socis de govern.  Crec que també ell ha estat en aquesta campanya més gris que el perfil grisós i no massa acolorit que té de natural.
Un gran gestor. Una persona íntegra. Gràcies i deixi lloc a algú altre.
I és que ell sap que hi ha batalles i guerres, i que aquest batalla la té perduda. Retirada als quartels d’hivern a disfrutar de la pensió ben guanyada. Que en disfruti Honorable.

Potser sí que no tot està escrit… si de veritat estés escrit ja podríem fer un esbós del nou govern.  I no podem fer-ho encara, oi?
No us hi atrevirieu,  Nacho, Dolors, i tutti quanti ?  Perquè no ho proveu això de fer aquí al teu Facebook  i al blog d’ICV una proposta de nou govern?
Tum qui posaries de Conseller d’Economia, Nacho?
Tu qui posaries tu en comptes de Joan Saura a la Conselleria d’Interior, Dolors?

Au vinga que proposar és gratis i en tot cas no res a veure amb l’estultícia, la covardia i la inutilitat del vot en blanc.

_____________________________

Enllaços

***************************************

Anuncis