ACN i cobertura mediàtica de les eleccions

En Saül Gordillo m’ha enviat avui un twit que fa així:

“potser t’interessa aquest vídeo sobre la cobertura de l’ACN de la jornada electoral http://ves.cat/anW2 una abraçada!”

He anat a mirar si es tractava d’un twit personal o si el to amistós i personal del missatge era tanmateix un fals to de contacte personal i de fet era el mateix per adreçar-se a centenars o milers de seguidors del seu compte de Twitter.
Hagués guanyat l’aposta. He entès aviat que es tractaa d’una informació prtopagandística enviada “urbi et orbi” per donar fe de la bona feina feta per la gent de l’agència -l’Agèncvia catalana de Notóicies- que el saul dirigeix.

Com que ens cau bé i ara per ara, va demostrant que és un gran crack de la comunicació, ens apuntem al joc de fer-ne difusió/publicitat també en le nostre blog. Cada miqueta compta, diuen, i nosaltres així ho veiem.

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) va dissenyar un dispositiu especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya. Més d’un 80 % dels redactors de la plantilla van cobrir la jornada electoral i l’escrutini des de les seus centrals dels partits a Barcelona i a les circumscripcions de Girona, Lleida i Tarragona.

Autoria del vídeo: ACN/Claraboia. Categoría: Noticias y política

Etiquetas:  Eleccions 28-N, Agència Catalana de Notícies, 28-N, desplegament, ACN, Saül Gordillo, Catalan News Agency, Catalonia’s elections

I aquí el clip que acompanya la informació:

 

Anuncis