Sekretleaks: “Conseguir que Pepe renueve por el Real Madrid hasta el 2016”

Ha  estat interceptat un “cable” de  Sandro Rossell a l’equip directiu del FC Barcelona.

La concentració en l’enviament d’un missatge de text, a través del mòbil, que el president de FC  Barcelona ha mostrat aquest vespre en un moment de la segona part del partit, no ha passat desapercebuda per un grup de fotògrafs paparazzitosos estratègicament distribuits en el camp amb potents càmeres de fotografia com les que van fotografiar un missatge de text d’un parlamentari.  Aquets cop el “texto” del missatge, immediatament distribuits als media, deia això:

TOP SECRET
Vista l’actuació al camp del  “carnisser” Pepe, ordeno a tot l’equip directiu que sumin tots els esforços per tal d’aconseguir  -pels mitjans que siguin–  insisteixo, per qualsevol mitjà imaginable que el FC Barcelona  protegeixi  el jugador dels atacs de la premsa nacional i estrangera.  Cal que els responsables administratius del Real Madrid renovin com més aviat millor el contracte de l’agent  Pepe, a poder ser fins el 2016.  Insisteixo: màxima protecció mediàtica del jugador !  Màxima prioritat !
En propera reunió plenària us n’explicaré les raons explicables. Cal protegir els nostres talps. Pepe és “el nostre home”  a Madrid.  


No sabem quines seran les reaccions de la premsa esportiva de Madrid i de  Barcelona davant una filtració  que mostra – tan explícitament- les intencions dels dirigents del  FC Barcelona  a través d’un pallasso agressiu disfressat de jugador de futbol, que aconsegueix ridiculitzar l’entrenador Jose Mourinho i el President del  FC Real Madrid.  Pepe ha aconseguit novament  actuar  decisivament a favor desl interessos político-econòmics del club que representa metafòricament Catalunya  i els Catalans.

Seguiu l’afer de prop perquè tot sembla que l’escàndol de la fuita de “Sekretleaks”  portarà cua per les implicacions polítiques, econàmiques i diplomàtiques que comporta, a més de les merament esportives, que  demostren ser  del tot secundàries i prescindibles.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Enllaços

__________________________________________
Anuncis