Slow Food: “Els graners de la memòria”

Em permeto de reproduir textualment un mel que m’ha arribat del moviment Slow Food en el qual “milita” activament un amic meu.

Estimats companys i companyes d’Slow Food Catalunya,

Voldriem presentar-vos el primer vídeo de la sèrie
“Els graners de la memòria” amb Pep Salsetes.

Amb aquesta iniciativa del nostre Convivium pretenem fer un recull de
la memòria de les persones vinculades al món de la pagesia, de la
ramaderia, de la producció agroalimentària, dels oficis populars i  de
la restauració de la nostra comarca.
La intenció és fer un graner amb les vivències del passat i de la visió del futur
de les persones que ha conegut un món més respectuós amb la Terra i a
ravès d’aquest mitjà audiovisual, intentar modestament, perpetuar la memòria
er a les generacions futures.

Esperem que us agradi el Graner número 1 que podeu trobar en aquest
enllaç:   http://vimeo.com/35008786

Salut i bons, nets i justos aliments,

Marina Duñach.  Slow Food Vallès Oriental

 

Bé, m’he limitat a fer d’altaveu missatger… No els mateu, els missatges😉

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

2 thoughts on “Slow Food: “Els graners de la memòria”

  1. AL CAMP ES CONTAMINAVA MOLT MÉS ABANS QUE NO PAS ARA, el pa és molt més bo ara que no pas abans, o el vi, l’oli i moltes altres coses. Hi ha gent que no ha entés res o té poca feina.

  2. Hola Francesc,

    De veritat que m’interessa això que dius que el pa és més bo ara que abans… Jo sé que tu tenies alguna cosa veure amb la compravenda de farina a l’engros, oi?
    Si ho tens explicat ja en algun lloc dels teus blogs, digues-me on. Si no, fóra molt demanar que ens ho expliquessis una mica?

    Suposo que els de Slow Food necessiten algú que presenti arguments de pes per a debatre. Escriu-los i diegues que et convidin com a ponent per una propera reunió.
    “El debat us farà més lliures i més savis” (Marco Polo).

    Una abraçada
    ___________________

Els comentaris estan tancats.