Blogs de llibres i crítica literària

LLIBRES & CRÍTICA

Encara que no cal fer-ho,en absolut, em permeto d’afegir una mena d’explicació del perquè d’aquesta llista aquí:  tan senzill com dir que necessitava el paquet sencer d’enllaços que tinc llista a la columna de la dreta del blog, enllaços classificats als quals però no és pot accedir més que baixant per l’ascensor lateral. Suposo que hi deu haver manera, peró no la conec, d’inserir una àncora de manera que s’hi pugui fer un enllaç.

De fet , un post resolt el problema i també és una solució.  I ens serà més fàcil afegir ítems a la llista que no pas enllaços a la llista lateral.

Per allò de mirar d’arrodonir els cantells se m’acut  acabar aquest post  amb un enllaç especial que he rebut avui via la carta de l’Express:

“Deu llibres que cal haver llegit abans no s’acabi el món”

1.Chine Au bord de l’eau, Shi Nai’an (Folio)

2. Allemagne Le Tambour(Points) Si, comme Gunter Grass, nous étions né à Dantzig en 1927? Celui-ci n’a avoué qu’en 2006 avoir fait partie des jeunesses hitlériennes.

3. Russie L’idiot, Fiodor Dostoïesvsky (Babel)

Malheureux en amour? Les péripéties de la vie sentimentale du prince Mychkine vous ferons oublier vos déceptions. Trompé, moqué, agressé, exploité, volé, interné.
Ça, c’est du malheur, et en comparaison vous vivez un Disney.

4.  (à suivre)

.Se m’q

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Anuncis