Mantenir viu el blog. 4/10. Excel·lents o patètiques, mostrem les estadístiques.

Recordo  haver escrit una vegada un post agoserat, atrevint-me a recomanar estratègies per poder  Mantenir viu un blog” 1/3 a 3/3,  és a dir  continuar fent  blog fins i tot en moments d’hores baixes o poques ganes d’escriure… No farà cap mal recapitular:

Tàctica o estratègia Nº 1.  Postificar els comentaris transformant els nostres comentaris en postcomentaris

Tàctica o estratègia Nº 2.  Postificar les novetats de tota mena. Cada dia és un nou dia. Cal incidir en les “novetats”, que darrerament acostument a ser terrorífiques.

Tàctica o estratègia Nº 3. Postificar un Blog “especial” fent-ne el blog del dia o el blog de la setmana.  Hi ha miríades de blogs on triar i remenar. A males, sobre una llista, punxar a l’atzar.

..

Per sort, a mi de ganes d’escriure no m’en falten, i de temes a tractar, tampoc, però avui se m’ha acudit encara una nova estràtègia … I he pensat que podia afegir-ho com quarta estratègia possible per mantenir viu el blog.

4. Clicar l’enllaç que duu a les estadístiques de visites del blog  i  penjar la imatge obtinguda.  

Fidel a la meva vena creativa, us dono una idea a imitar,  cas que un dia no tingueu res a dir al vostre blog:  Cop d’estadística de visites i ja està…  Captura de pantalla, retall, inserir imatge i ja està.  Nomes cal  penjar la imatge com a nou post, mostrant el resultat. Amb la imatge n’hi ha prou i de sobres:  no ens han dit sempre que una imatge ja són més de mil paraules ?

Bé, ja està, no!   Excel·lents o patètiques, les estadístiques sempre ens donaran alguna cosa per comentar!  Ho hem après a la tele.  L’Orwellització de les estadístiques és tot un art que es pot afinar a base de pràctica i esforç.
Estava per deixar-ho sense comentar… però no m’en puc estar !  He vist que hi ha via un munt de visites “unívoques”  de molts països diferents… Qui no es consola és pequè no vol !  He fet un esforç per creure’m que dels EEUU, el Daniel i la Natàlia hi tenen alguna cosa a veure, o potser tambe els controls rutinaris de la CIA… per allò d’alguna paraula clau “sensible” (?). També hi ha gairebé tantes visites d’Islàndia com de Mèxic, i això ja em costa més d’entendre,. però no cla voler-ho entendre tot.  Per trobar-hi alguna explicació: la navegació complusiva de gent d’arreu del món amb cerques al Google utilitzant alguna paraula clau de les que apareixen a la meva llista de paraules clau… o ves a saber... gent que cerca informació sobre Baudelaire… O altres explicacions estranyes que hauria d’imaginar però això ja fóra matèria per a un altre post !  ;-9

Demà serà un altre dia.  ;-9)  El que cal és seguir el precepte: “Nulla dies sine Post.”

.

Estadística de visites al blog Baudelairianismes. Dipofilopersiflex III.  Data 21.4.2012 (Captura de pantalla)

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Enllaços

..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Anuncis