Les passarem molt “petus”! Des de Bilbo amb dolor ¡Ell avisa!

M’envien un retall de diari. No si és real o inventat. Però el fet és que està força ben trobat.  Ens avisa que s’acosten molt mals temps per tothom i que tots, bé tots no, la immensa majoria “les passarem molt putes.”

Ell ho diu així :

Desde Bilbo con Dolor

Trist m’ho han enviat, trist us ho passo.  No mateu el missatger ;-9
Aneu pensant com  i a quines persones, entitats, empreses, polítics i delinquents impunes heu d'”avisar” vosaltres si no sou dels pocs privilegiats als qui la crisi no els fa ni fred ni calor.

.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Enlaces

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Anuncis

3 pensaments sobre “Les passarem molt “petus”! Des de Bilbo amb dolor ¡Ell avisa!

  1. Fantàstic! Si que té molta raó. Però: això que descriu fomenta la recessió i el problema no és que el Corte Inglés no vendi res, és que no ingressa res a l’estat, el qual es torna més pobre tot i havent de pagar els mateixos beneficis socials o uns quants més pels aturats suplementaris que la recessió causa. La equació : reducció de gastos de l’estat + retallades diverses no és igual a activitat econòmica generadora de riquesa i de recursos per tal que l’estat pugui fer d’estat (Welfare, si pot ser…). Per aquesta raó en tenim per bastant de temps, si és que en sortim abans que tot plegat peti.

  2. Vols dir que no vindran els Xinesos i els Russos i ens ho compraran tot? Si ens enfonsem nosaltres s’enfonsarà tot plegat. Per mi que no volen que peti del tot. Fóra massa catastròfic… Fóra un altre Titànic !
    Vas veure el debat? No et va semblar que el François Hollande començarà a posar-hi un pedaç… i qui dies passa anys empeny , com Síssif !? ;-9

  3. És possible que ans ho comprin ( o nacionalitzin…) tot; llavors la situació serà encara pitxor perquè ja no ingressarem res! Els hereus dels passatgers del Titànic estaven bastant satisfets de l’existència dels iceberg. He trobat l’Hollande arrogant i bocasses, i el Sarkozy, com sempre, en possessió de la veritat. Per la revolució de debó: Mélenchon!

Els comentaris estan tancats.