Mantenir viu el blog. 14/30

Estratègies blogoescriptòriques per manteniu viu el blog.

14.  L’estratègia de la  llisteta o  “Ram de posts” aliens.

El post només cal que contingui 5 o 6 enllaços a  5 o 6 posts, per anar bé amb títol i autor inclosos, que  ens hagin fet el pes durant la navegació per la blogosfera aquell dia, aquella setmana o aquell mes.  Posem-nos-ho fàcil !  .
En funció de les ganes de guerra escriptòrica que tinguem, ens podem dedicar a escriure quatre ratlles per cada un dels enllaços triats o deixar-ho erm.
Que siguin els lectors els que hi diguin alguna cosa…si  la vostra proposta poc o molt els convenç.

Es tracta d’escollir  posts “cosa fina”  o posts “agoserats”.  Com més especials, millor… és clar.
El factor sopresa, com en els thillers, és fonamental.
Però n’hi ha prou que ens interessin a nosaltres.  Amb ganes d’afinar al màxim, es pot fer una cerca temàtica, i buscar i llistar posts que incloguin tal o qual paraula clau, de manera que sigui una llista de posts temàtica…

Una variant de la proposta és crear una llista d’enllaços a aquests posts “especials” de la setmana o del mes a la zona dels enllaços del blog… a dalt de tot, que siguin ben visibles en obrir el blog… Això té l’inconvenient que en renovar la llista, aust enllaços es perdin o se n’hagi de fer un arxiu… fet que duplica la feina… Es pot fer així, és clar, però això no fa post! ;-9

Em sembla millor estratègia tenir sempre un post-esborrany a mà  i  a punt  per poder-hi anar  afegint aquelles pàgines web o aquells posts interessants que acostumem a guardar als enllaços favorits del navegador.
La cosa és tan simple com afegir-los també al nostre post-esborrany que titularem (i numerarem) “Ram de posts”  o “Florilegi postaire”… o qualsevol altre títol que faci bonic. 

Arribats als  5 o 6 enllaços, ja  en podem penjar-lo fent-ne un post divulgatiu... I encetar un altre post-esborrany que ens ajudarà  a mantenir viu el blog.  

.

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Enllaços

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Anuncis

Un pensament sobre “Mantenir viu el blog. 14/30

  1. Retroenllaç: Recordatori. 30 estratègies escriptòriques per mantenir viu el blog. « Baudelairianismes

Els comentaris estan tancats.